Over Curacao

Als autoverhuurbedrijf op Curacao weten wij natuurlijk als geen ander wat u wel en niet moet doen tijdens uw vakantie of verblijf op Curacao. U vindt hier meer informatie over Curacao en algemene informatie over het huren van een auto op Curacao. Dit is uw startpagina voor een onbezorgde vakantie op ons prachtige Caribische eiland.

Algemene informatie over auto’s huren Curacao.

Veel vakantiegangers maken de keuze om een auto te huren op Curacao.Dit is voornamelijk om de mooie bezienswaardigheden van Curacao te kunnen zien. Ook kunt u zonder huurauto op Curacao moeilijk uw boodschappen doen. Het is dus zeker aan te raden een auto te gaan huren.

Waarom juist bij ons? Bij Just4You car rental bieden wij u onze onbezorgde all-in service. De wegen op Curacao veroorzaken nogal eens een lekke band. Met onze 24-7 wegenwacht dienst bent u er van verzekerd dat u snel weer door kan.

Het aanbod van de autoverhuurders op Curacao is erg groot. De meeste autoverhuur bedrijven hebben verschillende voorwaarden. Zorg dus dat u de autoverhuur bedrijven goed vergelijkt. Veel autoverhuur bedrijven op Curacao willen dat de auto ‘s avonds in een garage of achter een hek worden geparkeerd. Daarnaast mag er niet op elk strand worden geparkeerd.Wanneer u dus een auto huurt op Curacao dient u dus goed op de voorwaarden te letten.

Waar moet u op letten: een auto huren op Curacao.

De wegen op Curacao zijn niet te vergelijken met de wegen in Nederland. Het is daarom noodzakelijk om extra op te letten wanneer u met uw huurauto op de weg rijdt. In de wegen zitten vaak grote kuilen. Tevens is er een belangrijke verkeersregel anders. Rechts heeft namelijk geen voorrang. Wanneer u met uw huurauto op Curacao rijdt moet u hier goed op letten. Ook rijden ze op Curacao vaak door rood en heb je niet op alle rotondes voorrang. Let dus goed op de borden! Daarnaast dien je extra afstand te houden wanneer het regent. De wegen worden door de olie namelijk erg glad.

Algemene informatie over vakanties op Curacao.

Curacao wordt een steeds bekender eiland onder de Nederlanders. De vakantiegangers willen genieten van het fijne klimaat, mooie strand en heldere zee. Het is ideaal voor een strandvakantie of voor een wat actievere vakantie. Beklim bijvoorbeeld de Christoffelberg of haal uw duikbrevet. Curacao het grootste eiland van de ABC-eilanden biedt voor iedereen wat wils.

Roadmap van Curacao.

Klik hier om direct naar onze pagina te gaan met een duidelijke routemap van ons eiland.

Stage lopen op Curacao?

Je wilt stage gaan lopen op Curacao? Dan heb je natuurlijk een auto nodig, een huis en wellicht documentatie. Voor meer informatie over het huren van een auto voor langere termijn? Kijk dan snel op de website van www.stageautoverhuurcuracao.nl

Permanent of voor korte tijd naar Curaçao of naar Bonaire?

Ongeacht of u permanent vertrekt als emigrant, voor enkele maanden als stagiar(e), als expat, ondernemer of als pensionado; Na Kaminda helpt u bij tal van zaken!

Bijzonder is dat Na Kaminda een brede range van diensten verleent in een modulair systeem; onze klanten nemen slechts die onderdelen af waaraan ze zelf de meeste behoefte hebben. Om een paar dingen te noemen: uw boedelverscheping, de gehele toelatingsprocedure, een woning, de oprichting van uw eigen bedrijf, een auto bij aankomst of zelfs een mobiel tel.nr of een locale postbus vóór vertrek!

  • Na Kaminda is gevestigd op Curaçao maar biedt tevens vanuit Nederland een compleet pakket aan praktische diensten en totaalbegeleiding. Ongeacht of u alléén, met uw familie, voor uw werk, als stagiaire, expat of als zelfstandig ondernemer naar Curaçao of één van de BES-eilanden gaat.

  • Bezoek onze website op: www.nakaminda.net 

  • Voor de digitale versie van onze informatiekaart: KLIK HIER. 

Op zoek naar een mooie vakantie woning?

Caribbean Property World is een van de meest toonaangevende Vakantiewoning specialisten op Curaçao. Komt u op vakantie naar ons mooie eiland kijk dan snel eens op de website van Curacao Real Estate Holiday Villas.

Meer informatie Curaçao?

Waar moet u naast alle deze tips over het welzijn en huren van auto’s op Curacao nog meer op letten? Er zijn veel autoverhuurbedrijven op het eiland en nog meer aanbieders van accommodaties. Let op dat het veilig en goed is en boek via de bekende kantoren!

Wilt u op vakantie gaan naar Curaçao?

Wij vinden het voordat wij op vakantie gaan altijd erg leuk om alvast in de stemming te komen. Meer informatie over het huren van auto’s op Curacao heeft u al. Meer info over het eiland en het verblijf op Curacao vindt u op Zoover: Klik op deze link en laat u inspireren!

Zoover

 

Er zijn natuurlijk nog veel andere aanbieders op internet voor wat betreft vakanties naar Curaçao of het Caribisch gebied.  Wij hebben nog een leuke sites met goede vakantie deals voor u gevonden: Klik hier om direct naar lastminute deals te gaan. 

Alleen een vliegticket nodig? Dat kan natuurlijk ook: Klik hier voor kies je vliegreis. 

Om het voor jullie allemaal nog wat leuker te maken voor wat betreft de vakantie voorpret in Nederland hebben wij video’s gemaakt van Curaçao. Wij zijn 2 weken geleden gestart met een YouTube kanaal – Just4You Autoverhuur Curacao. Hierop zullen wij de komende periode leuke video’s over het eiland delen. Volg ons kanaal en blijf op de hoogte.