Gastenboek

-
(78)
1 2 3 4 5 6 7 8
>
(78) Jos
Sun, 29 January 2017

Na enig zoeken een auto gehuurd bij Just4you. Is heel goed bevallen; goede prijs, nette auto en vooral goede service. Keurig op tijd gebracht en opgehaald, duidelijke instructies en Desiree, die maps.me die jij adviseerde was een prima navigatie app. Als we weer naar Curacao gaan huren we beslist weer bij jullie. Jos en Jan

(77) Francis en Ruud
Sun, 28 August 2016

Beste Just4you

Bedankt voor het vertrouwen met het huren van de auto en het was een prima auto we hebben alles kunnen zien wat we van plan waren en nogmaals jullie doen het top !! heel fijn het vertrouwen want we konden geen geld pinnen en toch regelen jullie het en dat is echt heel vriendelijk ..
Mochten wij mensen kennen die naar curacao gaan dan zullen wij jullie aanbevelen ....


(76) Claudia en Judith
Wed, 9 March 2016

Voor 6 dagen een auto gehuurd. Vanuit Nederland eerst email contact gehad met Desiree. Alle vragen duidelijk beantwoord. Op tijd opgehaald bij ons hotel. Prima voorwaarden en service. Door onze last minute boeking hebben wij na 3 dagen onze huurauto moeten omruilen (Was van tevoren duidelijk afgesproken). En beide auto's waren keurig netjes in orde. De tips voor in het verkeer waren welkom, verder is de prijs in vergelijking met andere verhuurbedrijven goed. Kortom, een aanrader!


(75) Bas en celine
Wed, 10 February 2016

Voor het eerst een auto gehuurd zonder sunny cars en dat is ons zeker goed bevallen! Jack kregen we aangeraden via de verhuurders van ons vakantie appartement! Keurig op tijd kwam hij ons ophalen en alles werd netjes, rustig en duidelijk geregeld! In overleg met Jack zelfs nog onze auto een dag later in kunnen leveren, zodat we onze laatste avond op Curacao nog konden genieten van een leuke avond uit! Jack bedankt voor de goede zorgen en wijze lessen ivm de verkeersregels ;) we hebben een top vakantie gehad en 2 weken de vrijheid om het hele eiland te verkennen! We missen ons groene monstertje nog!

(74) Elisa
Wed, 3 June 2015
url  email

Als je alleen bent op Curacao bent ben je toch wel wat meer aan de voorzichtige kant Na diverse verhuurbedrijven van auto's te hebben opgebeld kreeg ik bij Yust4You meteen een goed gevoel. En daar ben ik ook niet in teleurgesteld Vriendelijk telefoontje, afgehaald op mijn vakantie adres, correcte uitleg over het rijden en de gevaren op Curacao. En toen ik na 4 dagen de auto terugbracht en mij totaal verreden had kreeg ik door de telefoon een duidelijke uitleg, hoe ik op de juiste locatie kwam. Toen ik de auto had ingeleverd werd ik weer netjes terug naar het vakantie adres gereden. Geen domme opmerkingen, geen flauwekul. (Heb het wel anders meegemaakt) Ik weet dan ook waar ik de volgende jaren een auto ga huren, en iedereen wie het horen wil geef ik alleen nog dit adres. Bedankt voor de goede service Desiree en Jack ga zo door.

(73) Marco-Brie
Sun, 22 March 2015
url  email

Wij hebben hier een auto gehuurd en hebben zeer goede ervaring met Just4You carrental autoverhuur Curacao opgedaan.
Stipt op tijd opgehaald bij onze accommodatie The Scuba Lodge waarnaar we door een vriendelijke Nederlandse mevrouw naar het verhuur bedrijf zijn gebracht.
Borg was wel iets aan de hoge kant maar bij terug brengen direct terug betaald.
Ook weer netjes terug naar ons hotel gebracht.
Ik zou mijn vrienden en kennissen aanraden om hier een auto te huren.
Reservering per email en contant betaald bij het ophalen.
Dus geen creditcard nodig.
Algemene voorwaarden in het Nederlands zonder kleine lettertjes.

(72) Rene
Thu, 14 August 2014
email

Beste Jack en Desiree,
Imiddels al drie keer bij jullie geboekt en drie keer zeer goed geholpen. In december maken we graag weer gebruik van jullie services.

Ik heb bij meerdere partijen auto's gehuurd in het verleden op Curacao, maar bij Jack en Desiree is het ons het beste bevallen.
- Goede auto's met goede banden (kan handig zijn bij een regenbui)
- Nieuwe auto's
- Goede service, bij vragen zijn ze altijd bereikbaar
- Snelle reactie tijd.
- Duidelijk en helder contract (geen kleine lettertjes waardoor je geen verassingen zult hebben)
- Persoonlijke service. (het autopark is HUN autopark en dat merk je meteen in de positieve zin)
- FLexibiliteit

Tot december, we kijken er nu alweer aar uit.

(71) Sandra en Erwin Loff
Fri, 1 August 2014
email

Hallo Jack en Desiree,
voor de 2e keer bij jullie een auto gehuurd. De service en betrouwbaarheid blijft bij jullie op hoog niveau. Vanuit nederland met de mail geregeld en jullie komen de afspraken na. Auto bij hotel afgeleverd en na 2 weken ook weer opgehaald. Ook zijn jullie prettig in de omgang. De tips waren ook weer goed van jullie (eten bij Karakter). Als we weer naar Curacao gaan huren we zeker de auto weer bij jullie.
En Desiree: we hadden de koffie te snel meegegeven; het bleek dat we een dag later terug gingen;)


(70) Danny en Ellen
Mon, 7 July 2014
email

Hoi Jack en Desiree,

In eerste instantie bedankt voor jullie goede zorgen. Alles was keurig geregeld. Zelfs toen jullie niet op curacao waren, maar in Nederland voor een vakantie. Je word netjes bij je hotel opgehaald en bij het inleveren weer teruggebracht. Ook de prijs van het huren incl. verzekering is erg goed in vergelijking met andere verhuur bedrijven. Dus al met al een dikke 10.

(69) Femke
Fri, 30 May 2014

Willen jullie nogmaals bedanken voor de goede auto en de prima service. Uitleg heel helder en duidelijk.
Wanneer we weer naar Curaçao komen huren we zeker weer een auto bij jullie. Ook geven we jullie adres door aan familie en vrienden die naar Curaçao gaan.
Jullie zien ons zeker weer!!!

Groetjes, Femke

>

  *
 
 
  *
*

6 + 9=