-
(80)
1 2 3 4 5 6 7 8
(70) Danny en Ellen
Mon, 7 July 2014
email

Hoi Jack en Desiree,

In eerste instantie bedankt voor jullie goede zorgen. Alles was keurig geregeld. Zelfs toen jullie niet op curacao waren, maar in Nederland voor een vakantie. Je word netjes bij je hotel opgehaald en bij het inleveren weer teruggebracht. Ook de prijs van het huren incl. verzekering is erg goed in vergelijking met andere verhuur bedrijven. Dus al met al een dikke 10.

(69) Femke
Fri, 30 May 2014

Willen jullie nogmaals bedanken voor de goede auto en de prima service. Uitleg heel helder en duidelijk.
Wanneer we weer naar Curaçao komen huren we zeker weer een auto bij jullie. Ook geven we jullie adres door aan familie en vrienden die naar Curaçao gaan.
Jullie zien ons zeker weer!!!

Groetjes, Femke

(68) Chris Wessels
Wed, 12 February 2014
email

In januari 2014 een week lang een auto gehuurd bij Just4you,en alleen al de duidelijkheid als je voor jou vakantie informatie opvraag bij Jack en Desiree is het gewoon alles is erbij en geen rare dingen achteraf.Bij het afhalen van de auto duidelijke instructies waar je de hele vakantie wat aan hebt.Tijdens het rijden wisten wij niet meer precies hoe ergens te komen en een telefoontje naar Desiree en direct weer op de juiste weg.Bedankt voor alle goede zorgen , Chris en Renate

(67) Maarten
Thu, 23 January 2014
email

Niets dan lof. Perfecte service en een prima auto. Een wereld van verschil met de trage onvriendelijke "service" van de grote verhuurbedrijven op Hato. Jacq en Desiree hebben hart voor de zaak en hun klanten.

(66) Johan Barends
Sun, 12 January 2014
email

Hi Jacq, Dank voor de goede service en het ophalen. Alles was Picobello. Johan.

(65) Denise en Melvin
Thu, 26 December 2013
email

Paar maanden geleden een auto gehuurd hier. Heerlijk om het eiland rond te rijden en alle stranden af te gaan zeker omdat we nog onder de leeftijd van 23 zaten. We zijn alweer aan het kijken voor een nieuwe vakantie hierheen en ook al zijn we nu wel 23, toch gaan we weer een auto hier huren. Het is betrouwbaar en een onwijs goede service! Zeker een aanrader!!

Groetjes, Melvin en Denise

(64) sharda
Sun, 22 December 2013
url  email

Een auto is echt een must op Curaçao. Wij zijn zo blij dat wij onze auto hebben gehuurd bij just4you carrental. Hier ben je altijd goed verzekerd, met 24/7 wegenwacht service. Dat geeft een gerust gevoel wanneer je reist met twee dames. Zo hebben wij kunnen genieten van het eiland, voor een zeer voordelige prijs. Sjaak heeft duidelijk hart voor de zaak, zijn ongekend vriendelijke service is niet in geld uit te drukken. Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer.

(63) Christian
Wed, 13 November 2013
email

Vorige week een fantastische week gehad op Curaçao, mede mogelijk gemaakt door de auto, die we gehuurd hadden bij jullie!
We konden lekker met de auto het eiland verkennen. Dankzij jullie konden wij, als 20/21 jarigen, ook een auto huren, omdat bij bijna alle verhuurbedrijven een minimum leeftijd van 23 jaar geldt. Helemaal te gek!!
Bedankt voor de goede service! Mochten we nog een keer naar Curaçao komen, dan komen we zeker weer bij jullie een auto huren.
Groetjes,
Christian & Fleur


(62) Colinda
Thu, 24 October 2013
email

Hallo Jack en Desiree,
Hierbij alsnog een berichtje van ons. Eind juli-begin augustus een auto gehuurd bij jullie. Service was van begin tot einde prima geregeld. Ook toen wij een kleine aanrijding kwamen jullie even ter plekke kijken hoe het was. Alles netjes afgehandeld toen. Kortom een echte aanrader voor iedereen die een auto wil huren op Curaçao.
Nog bedankt voor alles en heel veel succes met jullie bedrijf. En wie weet tot ziens!

(61) Mirjam van Bommel
Thu, 17 October 2013

Hallo Desiree,
Graag willen wij jullie bedanken voor de service en betrouwbaarheid van jullie bedrijf en auto!
Door ons worden jullie bij iedereen aanbevolen hoor, en we hopen in de toekomst jullie weer te contacten voor ons verblijf.
Nogmaal dank. En heel veel succes met jullie bedrijf!
Groetjes Donny en Mirjam  *
 
 
  *
*

3 + 3=