-
(80)
1 2 3 4 5 6 7 8
(40) Eric en Yvon
Thu, 21 February 2013

Bijna een week terug uit Curacao. Wat was het lekker daar.
Auto (Kia Picanto) gehuurd voor twee weken via just4you.
Toen wij aankwamen stond auto keurig gereed op vliegveld.
Aan het einde van de vakantie zijn wij door Desiree (eigenaresse) naar het vliegveld gebracht waardoor wij de huurauto op onze accomodatie konden laten staan en verder geen afwikkeling meer op het vliegveld hadden bij vertrek. Goede service.
Just4you zeker aan te raden om uw auto te huren.


(39) Marjo
Sat, 16 February 2013

We zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de auto's is uitstekend. Gewoon betrouwbaar bedrijf en plezierige mensen. Bij een volgend bezoek aan Curacao melden we ons weer.
Marjo (februari 2013)

(38) christel schutten
Fri, 15 February 2013
email

Wij zijn net terug uit curaçao. Super mooi en vooral super geregeld met de auto. Wat een super service van just 4 you. Een mooie en schone auto. Echt een aanrader om bij just 4 you een auto te huren. Ze brengen de auto en halen deze ook weer op, echt top service dus. Dikke pluim voor jullie.:-) Groetjes nathalie en christel(37) Ilonka Priester
Tue, 12 February 2013
email

Ben net terug uit Curacao, heb van 4 t/m 10 febr 2013 een auto gehuurd bij Just4You.
Kan niets anders zeggen, nette, goede auto, goede service.
Vanuit Nederland makkelijk een offerte aan te vragen, snel antwoord via mail.
Betaling auto op kantoor Just4You .

Als ik ooit weer naar Curacao ga, dan weet ik waar ik een auto huur.
Succes met jullie autovrrhuurbedrijf,

Ilonka Priester

(36) Lucy
Mon, 4 February 2013

Voor de 3e x een auto gehuurd bij Jack en Desiree. Prima auto en prima service.
We werden opgewacht op het vliegveld waar Desiree ons al stond op te wachten. Onder het genot van een glaasje fris de afhandeling mbt de auto gedaan. Bij vertrek werden we op het afgesproken tijdstip ook weer opgewacht op het vliegveld door Desiree en Jack. Ook hier werd alles weer prima afgehandeld.
Een volgende keer zullen we zeker hier wee de auto huren, een aanrader!

Jan, Ina, Tineke en Lucy.

(35) Wim en Astrid
Sat, 26 January 2013
email

Lieve Jack en Desiree,

Afgelopen december weer voor de derde keer een auto bij jullie gehuurd,en dit weer naar volle tevredenheid.Dit begint al bij de begroeting op het vliegveld . Je wordt echt opgewacht en de afhandeling van de autohuur is zo geregeld.Ook het bestellen vanuit Nederland gaat super makkenlijk.Even een mailtje sturen en in no time heb je je offerte binnen.Vlak voor je reis even je vluchtnummer opgeven en je wordt persoonlijk opgewacht.Wij vinden het een superservice.Dus Jack en Desiree weer bedankt en binnenkort gaan we weer mailen voor onze volgende vakantie op Curacao.

Groetjes Wim en Astrid

(34) Anita & Dinand
Sat, 19 January 2013

Heej Desiree

We zijn weer thuis in het koude natte witte nederland brrrr
We willen jullie bedanken voor de goede service en nette afhandeling na een wat ongelukkige zwempartij ( autosleutel kan echt niet tegen water ) en wat betreft de auto verhuur tiptop in orde !!

Groetjes Anita en Dinand

(33) Hessel & Monique Rispens
Fri, 18 January 2013
email

Beste Desiree en Jack,

Langs deze weg wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de groene Suzuki Swift die we bij jullie hebben gehuurd in de laatste week van December 2012. Alle voorbereidingen waren goed en op de dag van afhalen naast Lagun Blou was de ontvangst hartelijk. De overdracht van de auto was perfect geregeld inclusief de extra instructies hoe te rijden op Curacao.
a) De hoofdweg heeft voorrang;
b) Niet te dicht op je voorligger (hij kan zomaar stoppen aan de kant van de weg);
c) Doorrijden als het stoplicht op oranje springt en er rijdt iemand achter je en
d) Sta je voor een rood stoplicht vooraan rij dan niet meteen weg als het licht op groen springt maar wacht even op de 3 tot 4 auto's die nog door rood rijden.

We hebben alle situaties meegemaakt en hebben gewoonweg genoten van een weekje in de Swift, zou hem weer huren.

Nogmaals bedankt en het ga jullie goed en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Hessel & Monique

(32) Sonja
Sun, 6 January 2013
email

We hebben drie weken een auto gehuurd bij jullie en waren daarover zeer tevreden! We werden op een prettige manier opgevangen op het vliegveld, en ook de teruggave van de auto aan het einde van onze vakantie verliep zeer vriendelijk en ok. De auto heeft zeer veel bijgedragen aan ons vakantieplezier. Dank jullie wel!

(31) Rick en Marlies
Sun, 30 December 2012

In december 2012 hebben wij naar volle tevredenheid een auto gehuurd bij just4you.
Het was een perfecte auto en geweldige service. Deze was ook erg flexibel, toen bleek dat onze vlucht terug flink vertraagd was.
Wanneer we weer terug naar het eiland gaan, huren we zeker opnieuw een auto bij just4you. Dit hebben we reeds aanbevolen bij onze familie en vrienden die eveneens naar het eiland gaan.  *
 
 
  *
*

4 + 7=