-
(80)
1 2 3 4 5 6 7 8
<
(10) Martin Vols
Sun, 18 March 2012
email

Scherpe prijsstelling met een compleet pakket. Geen verborgen kosten.Ook de twee autostoeltjes die wij nodig hadden werden zonder extra kosten meegeleverd. Auto wordt netjes afgeleverd en opgehaald met prima uitleg. Al met al uitstekende service voor een scherpe prijs. Volgende keer zeker weer Just4you 4 ons.(9) Ruud en Esther
Mon, 5 March 2012

Een prima service, de auto is bij ons appartement afgeleverd zoals was afgesproken. Goede auto en geen kosten achteraf. Betrouwbaar, netjes afgehandeld en ook heel behulpzaam !!

Een vertrouwd adres waar we de volgende keer zeker weer terug zullen keren.


(8) Henk
Sun, 5 February 2012

Helemaal geweldig nieuwe wagen, geen extra kosten, super all risks verzekering en afgeleverd op ons resort en wij konden inleveren op de airport , volgende keer zullen wij weer bij Jack en desiree huren top!!

(7) Bert Jan Harens
Fri, 27 January 2012
url  email

Het is zoals het word aangeboden, geen kleine lettertjes, alles perfect geregeld, geweldige auto en keurig afgeleverd en opgehaald, waar je wilt.

Een aanrader !!!!

(6) Ton Koenraadt
Fri, 25 November 2011
email

Wij hadden een nieuwe Kia Carens. Prima geregeld vanuit Nederland, alle vragen snel beantwoord en inderdaad een all in price. Geen verrassingen dus!
We werden opgevangen op Hato waar we de auto kregen en waar we hem aan het eind van onze vakantie ook weer afgeleverd hebben.
Bedankt!

(5) Guido en claire
Wed, 23 November 2011

Top service, vannuit nederland je auto reserveren, en de auto wordt op je resort afgeleverd en weer opgehaald.
Mooie nieuwe auto, netjes en zeer betrouwbaar, een goede allin prijs(en dan ook echt allin)dus geen exctra kosten achteraf, gewwon 1 prijs per dag super.

Jade Autoverhuur en Just4Fun ga zo door, jullie zien ons snel weer

Ajo Guido en claire

(4) Kees jansma en familie
Mon, 14 November 2011

Hebben gebruik gemaakt van een nieuwe Carens 7 zitter super wagen automaat en ruimte in overvloed, hebben met het hele gezin gezellig in 1 wagen het eiland over kunnen crossen. Super service en zeer scherpe prijzen, wagen werd gebracht op de airport en JAC heeft zelfs meegereden naar ons resort met alle koffers en heeft ons ook weer opgehaald en gebracht naar hato. Top!!

(3) Fam. Hendriks
Sun, 13 November 2011
email

Wat een super verhuur bedrijf wagen netjes afgekeverd op het vliegveld en opgehaald bi onze bungalow waarna wi naar het vliegveld gebracht zijn. Super nieuwe wagen waar wi het hele eiland mee verkend hebben. JAC en Desiree bedankt en tot volgend jaar

(2) Marco
Thu, 20 October 2011

Hallo,

Helemaal super geweest gaafs nieuwe auto en top service...
Tot volgend jaar

Gr. Marco en familie

(1) Hein
Tue, 18 October 2011
email

Mooi dat het is samengevoegd mits de service blijft. De persoonlijke benadering en klantgerichtheid van Jade (Desiree en Jack) was voor ons reden om weer voor hen te kiezen.


<

  *
 
 
  *
*

3 + 6=